Dorpsraad Beuningen

DorpsQuiz Beuningen 2021

06-11-2021DOE MEE aan de DorpsQuiz Beuningen
-coronaproof-
Datum: 6 november
Tijdstip: 20.00-22.30 uur
Voor wie? Voor iedereen!

DorpsQuiz Beuningen wordt de 2de keer waarin zelf gevormde teams, te denken aan buurten, families, elftallen, vriendengroepen of collega's op zaterdagavond 6 november 2021 in een race tegen de klok “thuis” een honderdtal vragen moeten beantwoorden die over van alles en nog wat kunnen gaan. Dit kun je gewoon vanuit huis doen.

Het concept is heel simpel: elk team, bestaande uit meerdere personen, krijgt een QuizBoek vol vragen die variëren van de dorpsgeschiedenis tot de actualiteit, met doe-opdrachten en echte creatieve (maar wel leuke) opdrachten. Regels tot het vinden van een antwoord zijn er bijna niet, alles mag worden opgezocht via internet, iedereen kan gebeld worden en indien noodzakelijk zelfs onder druk worden gezet. Pre is wel te zorgen voor een uitvalsbasis met een goed wifi-signaal in de bebouwde kom van Beuningen.

Het Quizboekje met de benodigde artikelen worden om 20.00 uur opgehaald bij de kerk in Beuningen. Klokslag 22.30 uur dienen de quizboekjes weer ingeleverd te worden bij Restaurant het Sterrebos.

Aanmelden: quiz@dorpsbladbeuningen.nl
Kosten: € 25,- per team