Toerisme

Nieuws


Op zondag 27 mei start vanaf de VVV locatie Beuningen bij Restaurant Sterrebos het Buitengewoon Fiets Festijn, een schitterende route door het buitengebied van Beuningen. De route is circa 30 km met onderweg stops voor koffie, warme hap en een drankje.
Tussen 10.00 en 12.30 uur kan gestart worden bij de VVV aan de Beuningerstraat 71. Volwassenen kunnen deelnemen voor € 6,- en kinderen voor € 4,00.
lees meer...
Actief Twente 01-08-2015
Waar de voormalige kaarsenmakerij aan de rotonde er de laatste tijd troosteloos en vervallen uitzag bruist het nu van alle kanten!! De ondernemers Maarten Wittgen en Robert-Jan Dissel zijn hier neergestreken met hun onderneming: Actief Twente". Waar, zoals ze zelf zeggen, de leukste uitjes van Twente zijn te vinden! Zo kunnen er onder andere scooters, solexen, fietsen, kano's worden gehuurd voor een toertocht met of zonder verzorging onderweg. Voor belangstellenden: kom gerust een keertje langs! De dorpsraad wenst Maarten en Robert-Jan veel succes!
lees meer...
Als ondernemer in de recreatiebranche wil je het je gasten graag helemaal naar de zin maken. Hoe geweldig is het dan dat de familie Hermelink door hun gasten beloond is met twee Zoover Awards! Ze kregen de titel beste bungalow voor hun "Buitenverblijf Kottinkhof", bestaande uit drie bungalows en "Natuurcamping Olde Kottink" is uitgeroepen tot beste camping van Overijssel.
lees meer...
Vanaf 17 april 2014 gaan weer 15 vrijwilligers aan de slag als gastvrouw of gastheer om de toerist wegwijs te maken in ons mooie Beuningen. We hebben het voorrecht te mogen wonen in Twente, landgoed van Nederland. Ruim 2.500 mensen bezoeken in het zomerseizoen de blokhut van de VVV. Ook de inwoners van Beuningen zijn vanzelfsprekend van harte welkom in onze blokhut. lees meer...
Happen&Trappen 10-05-2011
Nieuw bij VVV Dinkeldal Happen & Stappen en Happen & Trappen

Met Happen & Stappen (wandelen) en Happen & Trappen (fietsen) verkent u het mooie Dinkeldal. Een dag lang wandelt of fietst u een schitterende route, waarbij u onderweg stopt bij verschillende horecagelegenheden voor heerlijke en verrassende gerechten. En dat alles voor één vaste prijs! Op de dag dat u gaat wandelen of fietsen, meldt u zich 's ochtends tussen 10.00-13.00 uur op het VVV kantoor in De Lutte, Losser of Beuningen. Van daaruit kunt u de route starten. lees meer...
Tourist Information Beuningen gaat met ingang van 1 april 2010 volledig op in de vereniging VVV Dinkeldal van de gemeente Losser. De hoofdlocatie van VVV Dinkeldal is gevestigd in De Lutte. In Losser is de VVV ondergebracht in een Kiosk bij het gemeentehuis.
Verwacht wordt dat door deze samenwerking een bredere uitstraling aan recreatiemogelijkheden geboden kan worden in de gemeente Losser. lees meer...
Zichtbaar : 0 - 6 van 6
<< < 1 > >>