Beuningen

Nieuws


GLASVEZEL in het buitengebied van Beuningen…..
Eindelijk, na jaren van overleg en inzet van vrijwilligers
is het dan zover dat we ook in het buitengebied van Beuningen
glasvezel kunnen krijgen!

Om u van de laatste informatie te voorzien is er, naast de door
Glasvezel Buitenaf georganiseerde bijeenkomsten, een extra informatieavond
in Beuningen georganiseerd. Deze bijeenkomst vindt plaats op:

Dinsdag 30 mei 2017, om 20.00 uur in C.R. ’t Sterrebos in Beuningen

lees meer...
Lintje in Beuningen 28-04-2017
Onder belangstelling van familie en bekenden werd Ans Booijink woensdag 26 april in het gemeentehuis te Losser in het zonnetje gezet.
Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ans, van harte gefeliciteerd! lees meer...
Zaterdag 11 maart aanstaande worden de hortensia´s onderhouden en waar nodig vervangen.Deze klus is aangemeld bij NLDoet en lees meer...
Sinds kort heeft de Dorpsraad een eigen Facebookpagina! Volg ons en je blijft op de hoogte van wat er speelt in ons mooie dorpje aan de Dinkel! Bovendien kun je hier de foto's bekijken die gemaakt worden tijdens de diverse evenementen.
klik hier om direct op de facebook pagina te komen: https://www.facebook.com/dorpsraadbeuningen/?fref=ts
lees meer...
Kerstconcert en Kerstmarkt Beuningen
Zondag 18 december 14.00 uur

Voordat Kerst gevierd kan worden is het eerst tijd voor het allerleukste Kerstconcert en Kerstmarkt. En die is natuurlijk in Beuningen!

De basis...
Al wekenlang zijn het themakoor en het dames- en herenkoor aan het oefenen om van het Kerstconcert een muzikaal feestje te maken. Spreekmeester is Ton Boerkamp en Inge oude Nijeweme geeft een 'eigentijdse' richting aan het Kerstverhaal.

Kinderkoor....
De kinderen van de basisschool gaan in de laatste week voor het concert aan het oefenen op school maar ook ontvangen ze een uitnodiging om vooral te gaan meezingen tijdens het Kerstconcert. Want hoe leuk is het om met z'n allen zo' n geweldig Kerstconcert neer te zetten!

Talent uit Beuningen
Ook de muzikale kinderen uit Beuningen en de volwassenen laten hun muzikale kwaliteiten horen. Tippy Rolink, de zusjes olde Dubbelink en nog veel meer
lees meer...
Onder muzikale leiding van dirigent Elise Hesselink brengt het Soul & gospelchoir Spirit op zondag 27 november om 15.00 UUR met kwaliteit en bezieling het repertoire van inspirerende Soul & Gospel. Dat zie je, dat hoor je, dat voel je!

Kaarten € 5,- p.p. (incl. koffie of thee) te bestellen via:
miranda.​noltenwesterhof@gmail.​com​, 06-8340 1284
VVV Denekamp: info@vvvdenekamp.nl, 0541-355752
VVV Ootmarsum, info@vvvootmarsum.nl, 0541-291214

lees meer...
Het is alweer de hoogste tijd om de praktijk reanimatie met AED te herhalen. Op woensdag 16 november 's avonds tussen 19:00 en 21:00 uur zijn Andre Hekke en Nico Haafkes aanwezig in 't Sterrebos te Beuningen om deze opfriscursus te leiden. Iedereen die wil (dus vooral ook personen in het buitengebied van Beuningen)kan deelnemen aan de cursus.

Je kunt doorlopend binnenlopen om enerzijds te oefenen met het AED Apparaat en anderzijds te oefenen met het reanimeren (op een "proefpop"). Tevens zal de stabiele zijligging en alles wat daarbij komt kijken, geoefend worden.
De kosten zijn per persoon: € 7,50. Dit bedrag kan op diezelfde avond betaald worden. Organisatie: Robert Rolink.

In Beuningen en omgeving zijn op verschillende plaatsen AED’s aanwezig. lees meer...
De heren van de kerkhofploeg en de “noabers” van de Beuningerstraat gaan zaterdag 22 oktober 's middags om 13.30 uur groen halen voor de boog ter ere van het bezoek van het Koningspaar.

Door de leden van de ouderenbond worden dinsdag 25 oktober tijdens de soosmiddag roosjes gemaakt. Ook zullen er bij Zorgboerderij Sleiderink roosjes worden gemaakt door de deelnemers.

Woensdag 26 oktober om 18.00 uur zal de boog worden gezet.
Aangezien er dan een hoogwerker of iets dergelijks in actie is, proberen we dan meteen de hoogste roosjes erin te hangen.

Donderdagmiddag zal het Mauritskanon op het kerkplein staan, ligt de rode loper uit en is Beuningen er helemaal klaar voor om het Koningspaar welkom te heten. We hopen dat veel mensen gezellig om 13.30 uur naar het kerkplein komen om Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima welkom te heten in Beuningen en misschien een glimp van hen op te vangen!
lees meer...
Wie gaat er mee? 17-10-2016
Wie gaat er naar
Stal Het Oosterbrook? Reageer vandaag (maandag 17 oktober) nog!!!
Helaas moeten wij, eerder dan gepland, de namen doorgeven van degene die mee mogen….
Wilt u één van de 12 Beuningers zijn, die met de bus naar Stal Het Oosterbrook gaat om daar bij het bezoek van het Koningspaar aanwezig te zijn?? Of kent u iemand uit Beuningen die dit enorm zou waarderen?
Stuur dan uiterlijk op 17 oktober een mailtje met naam, adres en telefoonnummer naar info@dorpsraadbeuningen.nl of doe uiterlijk 17 oktober een briefje met die gegevens in de speciale bus die staat bij de VVV-blokhut naast C.R. ’t Sterrebos.

U mag iedereen uit Beuningen opgeven, denk ook aan (oudere) familieleden, noabers en alle mensen die u deze heel bijzondere ervaring gunt!!!

De gelukkigen krijgen 18 oktober 2016 vóór 12 uur bericht.
lees meer...
Zichtbaar : 0 - 9 van 9
<< < 1 > >>