Beuningen

Nieuws


Kerstwandeling 2017 28-11-2017
Kerstwandeling Tweede Kerstdag 2017

De VVV De Lutte-Losser-Beuningen organiseert op Tweede Kerstdag een prachtige Kerstwandeling, 6 of 9 km, door het (winter)landschap rondom Beuningen met onderweg het geluid van de midwinterhoornblazers.

Met stevige stappers door het prachtige buitengebied van buitengewoon mooi Beuningen.
Starten kan tweede Kerstdag tussen 10.00-13.00 uur vanaf CR Sterrebos, deelname bedraagt € 6,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen (t/m 12 jaar). Prijzen zijn inclusief consumpties en exclusief stamppottenbuffet.
Informatie m.b.t. het stamppottenbuffet zie: www.sterrebos.nl

Meer informatie over de wandeling: www.vvvdeluttelosser.nl, tel: 0541-551160.

De routebeschrijving en toelichting op deze prachtige route vindt u als u hier klikt:
lees meer...
Sinterklaas op de Mariaschool

Ook dit jaar hopen we weer dat Sinterklaas weer bij ons komt. Er is al contact geweest met een van de Pieten. Ze hebben ons verzekerd dat Sint op dinsdag 5 december om 8.30 uur bij ons komt. Dit vinden we natuurlijk erg leuk!

Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, van jong tot oud.

lees meer...
Op het dorpsfeest Buitengewoon Beuningen, tijdens de opening van Heel Beuningen Bakt, is er al een tipje van de sluier opgelicht. Ook heeft dagblad Tubantia er al menig artikel over geschreven: Beuningen krijgt een ijsbaan!!!
Stichting Sportveld Beuningen blaast nieuw leven in wat voorheen het voetbalveld was, het veld wordt omgetoverd naar een Evenemententerrein waar bij vriezend weer een ijsbaan kan worden "uitgerold". Voordat het zover is moet er nog wel het een en ander gebeuren! Door Werktuig&Bouw is er een begin gemaakt, ze hebben het veld waterpas en zo vlak mogelijk gemaakt, bovendien is de nieuwe grasmat ingezaaid. Nu maar hopen dat allereerst het gras lekker gaat groeien en dat we daarna een strenge winter krijgen!! lees meer...
Op 23 en 24 september 2017 wordt weer het jaarlijkse dorpsfeest Buitengewoon Beuningen gehouden. Ook dit jaar weer is er een gevarieerd programma samengesteld waarin er voor elk wat wils is!! Natuurlijk de bekende onderdelen zoals de geweldige playbackshow op zaterdagmiddag en Heel Beuningen Bakt op zondag. Beide dagen wordt er gestreden door diverse buurt- en vriendenteams in de spannende meerkamp. Daarnaast is er op de zaterdagmiddag een mountainbike- en solextoertocht. Tevens is er een tocht voor de recreatieve fietsers. Het avondprogramma begint zaterdag al om half acht met een kruisjastoernooi en een gezellige bingo!! Iedereen is het hele weekend van harte welkom, en zoals altijd gratis entree!!! lees meer...
GLASVEZEL in het buitengebied van Beuningen…..
Eindelijk, na jaren van overleg en inzet van vrijwilligers
is het dan zover dat we ook in het buitengebied van Beuningen
glasvezel kunnen krijgen!

Om u van de laatste informatie te voorzien is er, naast de door
Glasvezel Buitenaf georganiseerde bijeenkomsten, een extra informatieavond
in Beuningen georganiseerd. Deze bijeenkomst vindt plaats op:

Dinsdag 30 mei 2017, om 20.00 uur in C.R. ’t Sterrebos in Beuningen

lees meer...
Lintje in Beuningen 28-04-2017
Onder belangstelling van familie en bekenden werd Ans Booijink woensdag 26 april in het gemeentehuis te Losser in het zonnetje gezet.
Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ans, van harte gefeliciteerd! lees meer...
Zaterdag 11 maart aanstaande worden de hortensia´s onderhouden en waar nodig vervangen.Deze klus is aangemeld bij NLDoet en lees meer...
Sinds kort heeft de Dorpsraad een eigen Facebookpagina! Volg ons en je blijft op de hoogte van wat er speelt in ons mooie dorpje aan de Dinkel! Bovendien kun je hier de foto's bekijken die gemaakt worden tijdens de diverse evenementen.
klik hier om direct op de facebook pagina te komen: https://www.facebook.com/dorpsraadbeuningen/?fref=ts
lees meer...
Kerstconcert en Kerstmarkt Beuningen
Zondag 18 december 14.00 uur

Voordat Kerst gevierd kan worden is het eerst tijd voor het allerleukste Kerstconcert en Kerstmarkt. En die is natuurlijk in Beuningen!

De basis...
Al wekenlang zijn het themakoor en het dames- en herenkoor aan het oefenen om van het Kerstconcert een muzikaal feestje te maken. Spreekmeester is Ton Boerkamp en Inge oude Nijeweme geeft een 'eigentijdse' richting aan het Kerstverhaal.

Kinderkoor....
De kinderen van de basisschool gaan in de laatste week voor het concert aan het oefenen op school maar ook ontvangen ze een uitnodiging om vooral te gaan meezingen tijdens het Kerstconcert. Want hoe leuk is het om met z'n allen zo' n geweldig Kerstconcert neer te zetten!

Talent uit Beuningen
Ook de muzikale kinderen uit Beuningen en de volwassenen laten hun muzikale kwaliteiten horen. Tippy Rolink, de zusjes olde Dubbelink en nog veel meer
lees meer...
Zichtbaar : 0 - 9 van 9
<< < 1 > >>