Ondernemersplatform

Beuningen kent vele soorten ondernemers. Van agrariërs en recreatieondernemers tot zelfstandigen op het gebied van fysio, klein metaal en administratie. Sommige organisaties zijn erg zichtbaar, andere minder of zelfs niet. Ondernemers uit Beuningen zouden bij elkaar kunnen kijken en elkaars kennis, ervaring en visie kunnen delen. Enerzijds om elkaar te kunnen helpen, anderzijds om zaken met elkaar te kunnen doen, maar vooral ook om elkaars producten te leren kennen. Het delen van informatie hoeft niet beperkt te blijven tot ondernemers onderling. Er kan ook gedacht worden aan een ‘Beuningse ondernemersdag’ of het uitnodigen van schoolkinderen, KPJ-leden of leden van Zij-actief om een bedrijf van binnen te laten zien.

"Elkaar helpen, samenwerken en verkennen"

MOGELIJK EINDDOEL

Beuningse ondernemers kennis laten delen met elkaar en met anderen, om zo hun eigen bedrijf, product en/of dienst te promoten.

INBRENG DORP

• Eigen ondernemers promoten.
  • Lege boerderijen benutten voor nieuwe bedrijfsactiviteiten
  • Geen natuur boven agrariers
  • Themadagen organiseren (bedrijfsdagen/ open dagen/cultuurdag/ boerendag)